Näringsmedicinska skolan

Ansiktszonterapi steg 1

Ansiktszonterapi steg 1

Ansiktszonterapi är en metod med rötter i den orientaliska och indianska zonterapin. Metoden är effektiv men inte smärtsam som fotzonterapin kan vara. Behandlingen som bygger på 7 faser går ut på att finna obalanser i kroppen och sätta igång kroppens egna självläkningsprocesser. Genom att behandla ansiktet påverkas också resten av kroppen positivt. Ansiktszonterapi är en unik, effektiv och skönt avslappnande metod som behandlar orsaken till problem i ansiktet t ex rynkor, acne mm. Vid massagen påverkas även via reflexzoner, organ, leder och ligament rent fysiskt och problemen avtar. Behandlingen löser upp spänningar och blockeringar i kroppen. Du påverkas även psykiskt genom att stressnivån sjunker och sömnen blir bättre.

Ansiktszonterapi- en skönhetsbehandling

Även om syftet med behandlingen är att i första hand stimulera meridianer, centrala nervsystemet och blodcirkulationen, påverkas ansiktet så att man också blir vackrare. Blodcirkulationen i huden ökar och rynkor försvinner när depåer och blockeringar i systemet behandlas. Effekten blir ett fräschare utseende och även förbättrad hälsa över huvud taget. En behaglig hälso- och skönhetsbehandling. Under helgen går vi igenom de 7 faserna i behandlingen. Deltagarna övar på varandra, så det blir tillfälle att både ge och få behandlingar .

Lärare: Lisa Tallroth, zonterapeut sedan 20 år tillbaka och 5 års erfarenhet av ansiktszonterapi .

Deltagare: Max 14 personer

Kurslitteratur finns att köpa.

Intyg: Erhålles efter genomgången kurs

Tider:
10:00-17:00


Pris ink moms: SEK
Platser kvar
Fåtal platser kvar
Fullbokat
Kursdatum i Stockholm

Boka 7 sep - 8 sep 2019

Lisa Tallroth

Lärare

Lisa Tallroth

Beskrivning

Lisa har länge arbetat med hälsokost och har mer än 25 års erfarenhet av traditionell zonterapi. De senaste 8 åren har hon specialiserat sig på ansiktszonterapi. www.ansiktszonterapi.com