Näringsmedicinska skolan

N8 - Aminosyror, Fettsyror, Fytokemikalier

N8 - Aminosyror, Fettsyror, Fytokemikalier


Vi granskar och diskutera vikten av olika typer av fett, och specielt hur mycket man behöver och använder omega 3, 6, 9, samt mättad fett. Vi tar upp vilka fettsyror och aminosyror är lämpliga att ge som extra tillskott. Vi går genom varje sorts aminosyra för att undersöka hur den påverkar kroppen.

Vi pratar även om fördelarna av en växtbaserad kost och hur tusentals fytonäringsämnen reglerar vår biokemi.  Vi tar upp spännande forskning om sådana fytoanäringsämnen som: lykopen, lutein, resveratrol, polyfenoler, och många andra ämnen som finns i en växtbaserad kost som är välgörande får vår hälsotillstånd.


Tider:
Fredag: 10:00-18:00
Lördag: 10:00-18:00
Söndag  9:00-16:00

Pris ink moms: SEK
Platser kvar
Fåtal platser kvar
Fullbokat
Kursdatum i Stockholm

Cecilia Norlin

Lärare

Cecilia Norlin

Beskrivning

Cecilia är certifierad näringsterapeut sedan 10 år tillbaka och driver sin egen mottagning Optimal Hälsa Stockholm på Odenplan i Stockholm. Hon arbetar utifrån ett funktionsmedicinskt perspektiv och gör många olika analyser. Integrativ medicin är viktigt för Cecilia och hennes ambition är att med en individanpassad behandling hjälpa sina kunder till en bättre hälsa. Cecilia är även legitimerad sjuksköterska sedan 18 år och har erfarenhet från akutmottagning, medicin och vårdcentral. Hon hjälper även andra terapeuter med blodprovstagning.