Näringsmedicinska skolan

N7 - Mage-Tarm, Enzymer och Probiotika

N7 - Mage-Tarm, Enzymer och Probiotika

Mage, tarm, enzymer, microbiomet pre- och probiotika, intro avföringstest CSAP, Sibo

 

Syftet med dessa tre dagar är att ge en förståelse för hur hela matsmältningspaketet fungerar och hur man kan stärka detta system vid olika typer av problem.

Vi lägger extra fokus på enzymer och tittar på hur man inom näringsmedicinen använder dessa till mer än bara matsmältning. Tarmfloran och probiotika är andra fokusområden under dagarna.

Målsättningen är att alla ska få med sig praktisk tillämpbar kunskap.Tider:
Fredag: 10:00-18:00
Lördag: 10:00-18:00
Söndag  9:00-16:00
Pris ink moms: SEK
Platser kvar
Fåtal platser kvar
Fullbokat
Kursdatum i Stockholm

Boka 13 sep - 15 sep 2019

Ulrika Sunnerheim-Dahlman

Lärare

Ulrika Sunnerheim-Dahlman

Beskrivning

Ulrika är sedan många år verksam som certifierad näringsterapeut, cert. zonterapeut/reflexolog och driver sedan 20 år Odenplans Naturhälsa, en av Stockholm äldsta komplementärmedicinska kliniker. Ulrika arbetar idag mest med inriktning mot mage/tarm problematik och dolda födoämnesallergier samt inom hårmineralanalys. Hon utbildar även i Hårmineralanalys Steg 1-2 och har hand om terapeutsupporten för densamma via Alpha Plus regi. Ulrika har en lång erfarenhet och ett stort intresse för funktions- och näringsmedicin samt komplementära behandlingsformer. En ständig nyfikenhet på att lära mer inom dessa områden samt intentionen att bygga broar mellan skolmedicin och komplementär/alternativmedicin kännetecknar hennes arbete. Att föra vidare kunskap och erfarenhet ligger också i Ulrikas intresse och är helt i samklang med hennes första utbildning och yrkesverksamhet som lärare.